http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

microsoft zanemario igrače?

Windows 8.1 stvara probleme gamerima

w8
Datum objave:
21.10.2013 13:27
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Čini se kako je Microsoft uvelike zanemario igraće testirajući novu verziju Windows 8 operativnog sustava

Prije nekoliko dana na tržištu se pojavila finalna verzija Windows 8.1. OS-a. Kao što vjerojatno i znate, radi se o značajnoj nadogradnji 'osmice' nakon brojnih kritika koje je ona pokupila. I zaista, Microsoft je većinu kritika uzeo u obzir i operativni sustav podigao na jednu sasvim novu razinu. Tome svjedoče i redom pozitivne recenzije i pozitivni dojmovi sa svih strana.

 

No, kako se čini, ne i od gamera. Naime, igrači diljem svijeta javljaju kako su igre poput Deus Ex: Human Revolutiona, S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat, Metroa 2033 i nekoliko Call of Duty igara potpuno neigrive. U principu, probleme imaju igre koje koriste Raw Input tehnologiju za čitanje pokreta miša, javlja Eurogamer

 

Bilo kako bilo, očekuje se brza reakcija Microsofta s obzirom da se radi o gotovo nepremostivom problemu za sve koji žele gejmati na najnovijoj verziji Microsoftovog operativnog sustava.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije