http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

još malo do izlaska

Poduži gameplay video za Batman: Arkham Origins

Batman__Arkham_Origins_13671866588883
Datum objave:
22.10.2013 10:26
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Warner Bros. je uoči izlaska nove Batman igre objavio i gameplay video u dužini od čak 17 minuta

Batman franšiza jedan je od najuspješnijih i najkvalitetnijih modernih serijala u gamingu. I dok je za prva dva naslova zadužan Rocksteady (koji trenutno radi i na četvrtom naslovu!), na trećemu je radio studio Warner Bros.-a smješten u Montrealu.

 

Arkham Origins, biti će, kao što mu i ime sugerira, prequel serijalu u kojemu će igrač prolaziti kroz prve Batmanove izlete u borbu s kriminalom, a developeri već najavljuju i DLC u kojemu će se moći prolaziti i prvi treninzi koje je Bruce imao u planinama Azije.

 

Igra će se na tržištu pojaviti u petak i to na PC, PS3, Xbox 360 i Wii U platformama, a kako će izgledati provjeriti možete u najavljenom gameplay videu:

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije