http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ODNIJA VRAG ŠALU

Odgrizao susjedu penis - zbog Xboxa

Sendvič
Datum objave:
22.10.2013 12:16
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Upozorenje:
Ovaj sadržaj nije primjeren osobama mlađima od 18 godina. Ako ste mlađi od 18 godina, napustite stranicu
Svađe oko konzola nikada nisu bile ovako ekstremne

Čini se kako se u Britaniji razmirice oko konzola i njihovog korištenja rješavaju dosta ekstremno. Muškarac iz Dovera u Kentu relativno je ozbiljno shvatio susjedov prigovor na preglasno igranje Xboxa. Četrdesetogodišnjak je na prigovor reagirao jedinim logičnim načinom - da susjedu sa svoja dva preostala zuba kroz pidžamu "zagrize penis poput sendviča" (službeni citat).

 

 

Policija je relativno brzo došla na mjesto sukoba, Martina je privela, dok je susjed bio zadržan na bolničkom lječenju. Slučaj je završio na sudu, četrdesetjednogodišnji Jason Martin je osuđen na šest godina za grickanje plus jednu za nesmotrenu vožnju (!?). Martin se nije protivio presudi koja je implicirala kako je sve napravio bez grižnje savjesti i kako bi nanio čim više boli. Ne treba spominjati kako je delikatan odnos između njega i gore spomenutog susjeda ovim slijedom događaja bio ozbiljno narušen.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije