http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VAU MIJAU

Peticija protiv okrutnosti prema GTA 5 životinjama skupila 84,000 potpisa

gta-v-dog
Datum objave:
23.10.2013 11:19
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Čini se kako i psi i mačke u GTA 5 izražavaju svoj vapaj patnje

Thepetitionsite je, izgleda, sakupio više nego dovoljno potpisa (84,000) za dosta bizarni prigovor na Rockstarovu novu igru.  Grand Theft Autovi psi i mačke su u opasnosti i potpisi koji su skupljeni spremni su im pomoći. Kao što znate, u novom GTA moguće je pregaziti mačku i upucati psa. IDA, odnosno In Defense of Animals, je organizacija iza ove vrlo uspješne inicijative.

 

 

 

Sudeći prema thepetitionsiteu, sve peticije objavljene na sajtu samo su tamo da privuku pažnju kompanija koje stoje iza problematičnih proizvoda, te da ih potaknu da poduzmu nešto oko problema. Kako stvar idu, uskoro ćemo u GTA 5 imati patch sa psima i mačkama u tenkovima ili ćemo jadne apstraktne hrpe poligona kompletno maknuti iz igre. JEJ INTERNET!

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije