http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

space sim budućnosti

Nevjerojatna grafička ljepota Star Citizena u 4K razlučivosti

StarCitizen
Datum objave:
23.10.2013 13:29
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Studio koji stoji iza najveće crowd-funding uspješnice u gamingu objavio je novi trailer za igru u nevjerojatnoj 4K razlučivosti

Na razvoju Star Citizena radi nekoliko studija: Cloud Imperium Games, Behaviour Interactive i voidALPHA. Upravo oni odlučili su potražiti pomoć igrača pri financiranju i to putem Kickstartera. Vjerojatno nisu mogli ni sanjati da će putem njega sakupiti gotovo 10 milijuna američkih dolara. Sredstva su se istovremeno prikupljala i na službenim stranicama projekta te je tako sveukupno prikupljeno više od 20 milijuna dolara.

 

Igra se temelji na četvrtoj generaciji CryEnginea, čija impresivnost do izražaja dolazi i u novom traileru za igru. Njega možete pogledati u nevjerojatnoj 4K razlučivosti, a autori igre kažu da je cijeli video renderiran u samom engineu u realnom vremenu!

 

 

Naravno, Star Citizen će biti ekskluziva za PC platformu i Chris Roberts, autor projekta, tvrdi da žele iskoristiti najnapredniji PC hardver do njegoviuh samih granica. Video sasvim zorno prikazuje da bi se to vrlo lako moglo i ostvariti.

 

Podsjećamo, Star Citizen je space sim s naglaskom na trgovini i borbi u MMO okružju, s elementima singleplayera i co-op-a. Na tržištu bi se trebao pojaviti kraljem 2014. godine.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije