http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

barem u americi

Ubisoft se priklonio PlayStationu 4

ps4
Datum objave:
24.10.2013 10:49
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sony je objavio da će DLC sadržaji za nekoliko next-gen naslova prvih nekoliko mjeseci po objavi biti ekskluzivno dostupni na Sonyjevoj platformi

Prije nekoliko dana Sony je objavio novi promotivni video u kojemu, između ostaloga, stoji i to da će DLC sadržaji za Watch Dogs i Assassin's Creed IV biti ekskluzive za PlayStation 4. Pri kraju videa, sitnim slovima, ispisano je da će ekskluzivitet trajati maksimalno šest mjeseci, nakon čega bi se DLC, pretpostavljamo, trebao pojaviti i na ostalim platformama.

 

Ovakva praksa nije ništa novo i sasvim je uobičajena i na aktualnoj generaciji hardvera, no nikad s razmakom od čak šest mjeseci. Uvijek je u pitanju bilo nekoliko tjedana.

 

 

Bilo kako bilo, iznenađuje i to što se ovaj podatak iznosi isključivo u promo videu za američko tržište, a ne i u njegovom ekvivalentu za Europu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije