http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Max Payne ZANIMLJIVOST

Stiže opet Max!

009
Datum objave:
21.07.2009 14:31
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Upozorenje:
Ovaj sadržaj nije primjeren osobama mlađima od 18 godina. Ako ste mlađi od 18 godina, napustite stranicu
Evo i kratkog sažetka od Lauša.

Novi Max Payne bit će prelud i ultra zanimljiv. zato je i u ovoj rubrici zanimljivosti. Truć, truć bla, bla, testir T-portal CMS sustav. Testir Testir. Sad malo kopšir, kopir. Pozdrav Goranu Ljubojeviću koji će možda prčkat po ovom zapisu i vidjet promjenu! :) Novi Max Payne bit će prelud i ultra zanimljiv. zato je i u ovoj rubrici zanimljivosti. Truć, truć bla, bla, testir T-portal CMS sustav. Testir Testir. Sad malo kopšir, kopir. Pozdrav Goranu Ljubojeviću koji će možda prčkat po ovom zapisu i vidjet promjenu! :)

 

nVidia
Neki potpis ove slike


Novi Max Payne bit će prelud i ultra zanimljiv. zato je i u ovoj rubrici zanimljivosti. Truć, truć bla, bla, testir T-portal CMS sustav. Testir Testir. Sad malo kopšir, kopir. Pozdrav Goranu Ljubojeviću koji će možda prčkat po ovom zapisu i vidjet promjenu! :) Novi Max Payne bit će prelud i ultra zanimljiv. zato je i u ovoj rubrici zanimljivosti. Truć, truć bla, bla, testir T-portal CMS sustav. Testir Testir. Sad malo kopšir, kopir. Pozdrav Goranu Ljubojeviću koji će možda prčkat po ovom zapisu i vidjet promjenu! :)Novi Max Payne bit će prelud i ultra zanimljiv. zato je i u ovoj rubrici zanimljivosti. Truć, truć bla, bla, testir T-portal CMS sustav. Testir Testir. Sad malo kopšir, kopir. Pozdrav Goranu Ljubojeviću koji će možda prčkat po ovom zapisu i vidjet promjenu! :) Novi Max Payne bit će prelud i ultra zanimljiv. zato je i u ovoj rubrici zanimljivosti. Truć, truć bla, bla, testir T-portal CMS sustav. Testir Testir. Sad malo kopšir, kopir. Pozdrav Goranu Ljubojeviću koji će možda prčkat po ovom zapisu i vidjet promjenu! :) Novi Max Payne bit će prelud i ultra zanimljiv. zato je i u ovoj rubrici zanimljivosti. Truć, truć bla, bla, testir T-portal CMS sustav. Testir Testir. Sad malo kopšir, kopir.


Pozdrav Goranu Ljubojeviću koji će možda prčkat po ovom zapisu i vidjet promjenu! :) Novi Max Payne bit će prelud i ultra zanimljiv. zato je i u ovoj rubrici zanimljivosti. Truć, truć bla, bla, testir T-portal CMS sustav. Testir Testir. Sad malo kopšir, kopir. Pozdrav Goranu Ljubojeviću koji će možda prčkat po ovom zapisu i vidjet promjenu! :)

Namco

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije