http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

stiže uskoro

Još jedan trailer za next-gen FIFA-u

original4
Datum objave:
28.10.2013 10:09
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Svi koji žele već mogu igrati najnoviju FIFA-u na aktualnim platformama, no, krajem sljedećeg mjeseca na tržištu će se pojaviti i next-gen verzija

FIFA 14, kada je u pitanju verzija za aktualne platforme, izvojevala je, slaže se struka, ali i igrači, još jednu pobjedu nad Pro Evolution Soccerom. On se ove godine pojavio na potpuno novom engineu, no s brojnim problemima. Ipak, dobili smo proizvod s nagovještajem mnogih dobrih stvari koje bi mogle biti relizirane u nekoliko narednih godina. I dok PES 2014 mogu zaigrati isključivo vlasnici PC, PS3 i Xbox 360 platformi, FIFA 14 ove godine cilja i na next-gen i to u potpuno novom ruhu, uz navodno revolucionarni Ignite engine.

 

Zbog toga je EA upravu tu verziju odlučio prikazati i u potpuno novom traileru;

 

 

Podsjećamo, FIFA 14 za next-gen na europskom će se tržištu pojaviti 22. studenog za Xbox One te sedam dana kasnije za PlayStation 4.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije