http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

odlična prilika

Uz Nvidijine grafičke kartice – besplatne igre

aciv_2
Datum objave:
29.10.2013 08:10
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nvidija je objavila da će uz najnoviju seriju svojih grafičkih kartica dijeliti i besplatne igre i to redom recentne hitove

Svakih nekoliko mjeseci Nvidija i AMD dosjete se da bi uz svoje grafičke kartice mogli dijeliti igre. I to, na opće iznenađenje, igre koje su aktualni hitovi. Trenutačno je tako na redu Nvidija koja će igre dijeliti u sklopu svoje 'Pirates, Heroes and Spies' akcije koja će izgledati ovako:

 

Ukoliko kupite GTX 760 ili GTX 660, očekuju vas besplatni primjerci Splinter Cell: Blacklista i Assassin's Creed IV: Black Flaga. Ukoliko pak želite 780Ti, 770 ili 770 očekuju vas i Blacklist i Black Flag, ali i najnoviji Batman: Arkham Origins.

 

Ne trebamo ni napominjati koliko ove igre povećavaju vrijednost kartice koja se kupuje. Podsjećamo, GTX 780 Ti na tržištu će se pojaviti 7. studenog ove godine i to po cijeni 700 američkih dolara.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije