http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HAXX

Mališan hakirao vladine sajtove u zamjenu za video igre

gusari pirati
Datum objave:
29.10.2013 11:03
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Mladež ovih dana, čini se, nalazi alternativne načine nabavke igara za svoju omiljenu platformu

Klinac iz Quebeca našao je alternativni način kako nabavljati video igre. I ne, prije nego što kažete da je otkrio torrent sajtove, pročitajte o čemu se radi. Naime, dvanaestogodišnjak je tijekom proteklih nekoliko mjeseci HAKIRAO čitav niz vladinih sajtova za tamošnji Anonymous - u zamjenu za video igre.

 

 

Da stvar bude još bolja, na sudu su doneseni dokazi kako on nije samo izvršio hakerske napade i nanio štetu od oko 60,000 dolara. Tužitelji tvrde da u tim pothvatima nije bio sam. Naime, mališan nije samo napadao dotične sajtove, već je pokazivao drugima kako da to rade. Nadamo se da je collector's edition Borderlandsa 2 bio vrijedan toga.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije