http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SVE PO STAROM

Microsoft nastavlja prikazivati Xbox One kao kućni sustav za zabavu

microsoft-xbox-one-4843_1
Datum objave:
29.10.2013 14:59
Autor: Denis Jeleć
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Microsoft se sa svojom novom konzolom priprema za veliku utrku sa Sonyem

Što su bliži dani početka službene prodaje novih konzola iz Sonyjevog i Microsoftovog tabora su počele upečatljive pripreme novim video i promo materijalima. U Redmondu su se nastavili baviti konceptom uređaja koji u dnevnoj sobi služi za zabavu na više razina od igranja, a pri tom su otkrili i puni pogled na glavni ekran konzole Xbox One. Na službenoj Xbox One adresi je tako u nešto preko minute videa prikazano korištenje aplikacija, igara, snimanje i podjela sadržaja za vrijeme igranja, primanje Skype poziva, surfanje i gledanje filmova, serija te televizijskog programa:

 

 

 

 

Reakcije konzole na govorne naredbe se čine uistinu brze, kao i prijelazi iz različitih dijelova sustava. Ostaje za nadati se kako će konzola uistinu pružiti takvo korisničko iskustvo u stvarnosti i van promo materijala. To bi trebao biti slučaj, s obzirom na izostanak standardnog teksta o skraćenim sekvencama malim slovima u video prikazu. Xbox One bi se trebao pojaviti na ograničenom broju tržišta 22. studenog. Što se službenih reklama tiče, prva od njih je nazvana “Invitation”, a riječ je o jednom od najboljih promo uradaka u IT industriji općenito koji se mogao vidjeti u posljednje vrijeme.

 

 

Izvor: Gadgeterija

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije