http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MILIJUNI

GTA 5 prodan u astronomskim količinama

biznismen novac
Datum objave:
30.10.2013 11:07
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
GTA 5 se, izgleda, dosta dobro prodaje...

Sjećate se kako smo pričali o tome kako Grand Theft Auto 5 možda malo pretjeruje s budžetom i kako je u igru utabano toliko novca da postoji mala šansa da se autorima to odbije u lice. Pa, bili smo u krivu. Prema trenutnim statistikama, čuvena Rockstarova sandbox igra do danas je prodana u...udahnite duboko...29 milijuna primjeraka. Ovo ne govorimo o godišnjoj prodaji, već u proteklih šest tjedana. Impresivno, zar ne? Take Two tvrdi, naravno, da se radi o primjercima isporučenim dućanima, što malo smanjuje udar gore navedene brojke. Međutim, i dalje se radi o nečemu sjajnom, s obzirom da je ovaj nastavak do sada nadmašio cjelokupnu prodaju GTA 4.

 

 

 

Iskreno, koliko god smo impresionirani ovom viješću, do neke mjere i nismo iznenađeni. Grand Theft Auto 5 je jako dobro odrađeni naslov koji pored enormne kampanje za jednog igrača ima i sjajno odrađenu multiplayer komponentu. Drugim riječima, ako volite kriminalne akcijske avanture iz trećeg lica - ne pada nam na pamet preporučiti vam išta drugo.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije