http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ili na next-gen hardveru

Vrijedi li čekati AC IV: Black Flag na PC-u?

aciv_1
Datum objave:
30.10.2013 10:37
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Najnoviji Assassin's Creed pojavio se na tržištu baš jučer i to na PlayStration 3 i Xbox 360 platformama. No, vrijedi li čekati next-gen ili PC verziju?

'Black Flag' najvjerniji fanovi već mogu zaigrati i to ukoliko su vlasnici neke od aktualnih konzola. No, s druge strane, pred vratima je next-gen, ali i PC verzija koja će se na tržištu pojaviti istoga dana. Razlika između njih biti će isključivo grafičke prirode, pa je i Ubisoft objavio trailer u kojemu prikazuje sve blagodati PC verzije:

 

 

Ukoliko vas pak zanima next-gen verzija, ovdje možete vidjeti kako će Black Flag izgledati na PlayStationu 4 na kojemu će se igra pojaviti 29. studenog, sedam dana nakon PC, Xbox One i Wii U verzije:

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije