http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

i victory games studio

Ugašen Command & Conquer

candc
Datum objave:
30.10.2013 12:11
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Prošle godine najavljeni C&C koji se navodno razvijao pod nadzorom BioWarea ugašen je, a razvojni studio zadužen za njegov razvoj – raspušten

Jednostavnog imena 'Command & Conquer', novi C&C bio je RTS orijentiran na multiplayer komponentu u free-to-play okružju. Nakon završetka zatvorene faze alpha testiranja, EA je odlučio – ugasiti projekt.

 

Naime, reakcije igrača bile su navodno toliko loše da jednostavno nije imalo smisla nastaviti s razvojem koji se često promovirao uz BioWareovo ime jer su oni navodno nadgledali razvoj, dok je Victory Games (razvojni studio) zbog svega također ugašen.

 

EA će, kažu, u što kraćem vremenu pokušati objaviti novu igru u serijalu. Jedino što zasad možemo sa sigurnošću utvrditi je to da na igri neća raditi – Victory Games.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije