http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PC I DALJE KRALJUJE

Battlefield 4 dokaz premoći PlayStationa 4 nad Xbox One konzolom

bf4
Datum objave:
30.10.2013 14:58
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Digital Foundry team Eurogamera bacio se na detaljno analiziranje PC, PS4 i Xbox One verzija Battlefielda 4 te došao do zanimljivih zaključaka

Battlefield 4 bez sumnje je jedna od najisčekivanijih igara godine, a s obzirom da izlazi i na aktualnim i next-gen konzolama te na PC-u, mnoge zanima na kojoj je platformi zapravo najbolje zaigrati igru. Odgovor na to pokušao je dati Digital Foundry te djelomično i uspio što možete vidjeti u izravnim usporedbama:

 

PS4 vs. Xbox One:

 

 

PS4 vs. PC:

 

 

Xbox One vs. PC:

 

 

PS4 vs. Xbox One framerate:

 

 

PS4 multiplayer framerate:

 

 

Prije nego se napiše išta drugo, valja spomenuti da Digital Foundry nije imao pristup finalnoj verziji igre te da bi stanje u finalnim verzijama moglo biti i bolje. Generalni zaključak svega je da PC nudi daleko najbolje grafičko iskustvo. Nakon toga slijedi PlayStation 4 koji je usporediv s 'high' postavkama na PC-u uz 900p razlučivost. S druge strane, Xbox One nudi razlučivost od 720p te nešto manju sveukupnu detaljnost. Nažalost, DF nije imao priliku isprobati multiplayer na Xbox One verziji, no na onoj na PS4 vidljivi su česti padovi frameratea ispod 60 fps-a. Što se singleplayera tiče, obje konzole bez ikakvih problema održavaju 60 fps-a uz povremene padove u žešćim scenama.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije