http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

slavna ljepotica promovira igru

Megan Fox u novoj reklami za Call of Duty: Ghosts

meganfox
Datum objave:
04.11.2013 12:11
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Activision je objavio novi, igrani promo za nadolazeću igru u Call of Duty franšizi

Call of Duty: Ghosts na tržištu će se pojaviti ovoga tjedna i o njemu se više-manje zna gotovo sve. No, Activision nas još jednom želi podsjetiti na to pa su počeli emitirati novi promo za 'Ghosts' koji je u potpunosti odglumljen i ne prikazuje scene iz same igre. Naravno, tu je i neizostavni pas, ali i – Megan Fox.

 

 

Podsjećamo, Ghosts će se na tržištu pojaviti sutra i to na PC, PS3, PS4 i Xbox 360 platforme dok će se u verziji za Xbox One pojaviti 15. studenog. Ne, nismo pogriješili i – da, znamo kada će se na tržištu pojaviti next-gen konzole. Izdavačke kuće jednostavno su odlučile igre objaviti ranije. Killzone: Shadow Fall tako se može kupiti već danima iako se radi o ekskluzivi za PlayStation 4. 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije