http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HUMBLE WB GAMES BUNDLE

Kupite atraktivne igre i pomognite gladnima

Humble Bundle Logo
Datum objave:
06.11.2013 11:21
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Humble Bundle, čuvena humanitarna organizacija u suradnji sa WB Gamesima organizirala je novu rasprodaju igara, te odlučila pomoći izgladnjelima u sjeveroistočnoj Africi

Humanitarni Humble Bundle ponovno udara. Ako ste ikada pomislili kako je stiglo pravo vrijeme da za relativno malo novca nabavite gomilu dobrih igara i sve te novce date za humanitarne svrhe, onda ste u pravu. Ovog puta, doduše, u igri je jedan od najvećih izdavača, a igre koje nudi su jako vrijedne.

 

 

 

Najnoviji Humble Bundle nosi ime WB Games Humble Bundle, te je organiziran u suradnji sa We Can Be Heroes inicijativom. We Can Be Heroes se, izgleda, bori protiv gladi u sjeveroistočnoj Africi. Upravo zbog toga moguće je novac rasporediti između ove humanitarne inicijative, samog WB Gamesa i konačno - Humbe Bundlea. A što dobivate ako potrošite više od prosječnih četiri i pol američkih dolara? Puno.

 

 

 

U popisu igara nalaze se SVI dosadašnji WBGamesovi Batman naslovi osim Arkham Originsa. Dakle višesturko nagrađivani Arkham Asylum i kultni hit Arkham City. Pored ovoga, u bundleu se nalaze i horror pucačine Fear 2 i Fear 3, kao i izvrsni Scribblenauts Unbound.

 

 

 

Za kraj tu je i Lord of The Rings: War in The North koji će oduševiti sve fanove čuvenog Tolkienovog književnog serijala. U slučaju da vam zbog nekog razloga niti jedan od navedenih naslova nije poznat, budite uvjereni kako se radi o jako dobrim igrama. Stoga, ako želite dati novac u humanitarne svrhe i usput dobiti čitav niz fenomenalnih igara, svratite na Humble Bundleovu stranicu i učinite dobru stvar.

 

 

Naša recenzija čuvenog Batman: Arkham Citya

 

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije