http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'PRVA KRV'

Novi trailer za Rambo: The Video Game

rambo
Datum objave:
06.11.2013 13:50
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Objavljen je novi trailer za relativno niskobudžetnu igru razvijanu prema filmskoj 'Rambo' franšizi

Rambo: The Video Game igra je koja je na opće iznenađenje najavljena prošle godine. Kažemo – na opće iznenađenje – zato jer na njenom razvoju radi 'Reef Entertainment', studio koji iza sebe nema zapaženih projekata.

 

Radnja igre odvijati će se kroz razdoblje tri Rambo filma: First Blood, First Blood Part 2 i Rambo 3. Igra bi se na tržištu trebala pojaviti početkom sljedeće godine i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama, a kako će točno izgledati vidjeti možete u priloženom traileru:

 

 

Naravno, sve je puno ekplozija i krvi, no realno, igra izgla prilično zastarjelo. Nadamo se samo da se neće prodavati po cijeni novih blockbuster igara.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije