http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GLAZBENI PREDAH

Ovakvu obradu Chrono Triggera još niste čuli

Chrono Trigger
Datum objave:
06.11.2013 13:59
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Glazbu iz starih videoigara slušamo često zbog nostalgije. Ako ste igrali Chrono Trigger, ovo je prava stvar za vas!

Coveri čuvenih skladbi iz video igara nisu neka novost. Međutim, s vremena na vrijeme pojavi se dragulj koji nas obori s nogu. Collarblindmusic autor je koji je svojom obradom čuvene Chrono Trigger naslovne skladbe redefnirao što to znači dobra obrada. Umjesto da vam prepričavamo kako ova skladba iz svima poznatih nota prelazi u epsku interpretaciju, predlažemo vam da se opustite, stavite slušalice i uživate. Vjerujte nam, isplati se.

 

 

 

Chrono Trigger je Squareov kultni RPG koji je davne 1995 izašao na čuvenom Super Nintendu. Zbog njegove epske priče i kvalitetnog gameplaya još i danas se prepričavaju prispodobe o putovanju kroz vrijeme, vitezovima, dinosaurusima i efektu leptira.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije