http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

EVOLUCIJA

Pogledajte kako su se igre mijenjale proteklih 30 godina

Space_Invaders
Datum objave:
06.11.2013 15:09
Autor: Denis Jeleć
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Evolucija gaminga je, sudeći prema ovom videu, zaista impresivna stvar

Društvo s artofthetitle.com se – lako je pogoditi – zabavilo izradom kratkog videa u kojem prikazuju početne ekrane i animacije iz različitih doba igara. Obuhvaćeno je razdoblje od 1981. s naslovom Donkey Kong do najnovijih naslova koji su se pojavili tek ove godine.


Ukupno 35 naslova demonstrira ne samo razvoj grafike na početnim ekranima i animacijama, već i pokoju posjetu retro segmentu, poput uključivanja vrhunske igre Superbrothers: Sword & Sworcery. Posebno je zanimljivo primijetiti i koliko se zapravo truda ulagalo u animirane sekvence mnogobrojnih starih naslova poput Metal Gear Solid (pa je iskorišteno više nastavaka)…ipak bez daljeg odgađanja, video govori više no dovoljno:

 

 

 

Izvor: Gadgeterija

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije