http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

USPJEH?

Activision se hvali stelarnom prodajom novog CoD-a

ghosts
Datum objave:
07.11.2013 11:59
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Reklamiranje igre, čini se, ovih dana se radi i s brojkama...

Activision je, čini se, odlučio doskočiti Take Two sa svojom verzijom turbo prodaje. S obzirom da je Grand Theft Auto 5 u svoja prva tri tjedna na tržištu zaradio impresivnih 800 milijuna dolara, pretpostavljamo da je samo bilo pitanje vremena kada će Activision krenuti u bitku sa tom bahatom tvrdnjom. "800 milijuna u tri dana? Mi imamo jednu milijardu u prvom danu." Doslovno.

 

 

Pas
 

 

Kako stvari stoje, naravno, je za nijansu drukčije od onoga kako se čini. Activision Blizzard je, prema nedavnoj statistici, distributerima isporučio nezamislivo veliku količinu kopija ove igre. Hoće li oni to moći prodati? Da li će igra proći dovoljno dobro da se ovakav potez isplati? Saznati ćemo s vemenom. Jedino u što smo apsolutno sigurni je da konkretan broj prodanih igara nije niti približan broju u kojeg nas uvjerava Activision.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije