http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

elegantni japanac

Ovako izgleda unutrašnjost PlayStationa 4

ps4
Datum objave:
08.11.2013 11:36
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sony je objavio video u kojemu svi znatiželjnici mogu vidjeti kako izgleda konzola koja će uz Xbox One obilježiti budućnost gaminga

Gotovo dani dijele nas od lansiranja sljedeće generacije konzola. Podsjećaamo, PlayStation 4 na tržištu će se pojaviti 29. studenog, a Xbox One sedam dana ranije. Kao što vjerojatno i znate, PlayStation 4 zasad je u nešto boljoj poziciji i na boljem glasu, iako je Microsoft promijenio gotovo sve sporne odluke koje su na početku uzburkale gamere dijelm svijeta.

 

To pak za potencijalne kupce u Hrvatskoj znači vrlo malo. Xbox One u Hrvatskoj se neće pojaviti ove godine, a pitanje je kada uopće hoće. Ukoliko ga pak uvezete ne možete očekivati Microsoftovu korisničku podršku.

 

No, PlayStation 4 biti će tu još ovoga mjeseca (iako, koliko čujemo, u iznimno malom broju primjeraka), a kako će izgledati njegova unutrašnjost objavio je Wired:

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije