http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZABRINJAVAJUĆI BROJEVI

Assassins Creed 4, Battlefield 4 i Call of Duty Ghosts podbacili u prodaji

ghosts dog
Datum objave:
11.11.2013 13:49
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Loše vijesti ili dolazak nove generacije - prosudite sami!

Općenito pravilo u gaming industriji glasi: ako radiš nastavak, bolje ti je da se proda u više primjeraka od prethodnika. Situacija sa Dead Spaceom dovela je do zatvaranja franšize, fanovi su bili razočarani izforsiranim posljednjim nastavkom i realno gledano - nitko na kraju priče nije bio zadovoljan. Što se dešava sa posljednjim valom igara? Pa, njihova prodaja također nije neko cvijeće.

 

 

Nama se igra dopala...

 

Sudeći prema kolegama sa MCVUK.com niti jedan od nedavno izdanih naslova ne parira svojem prethodniku. Glavni i vjerojatno najomraženiji od njih, CoD: Ghosts, prodao je pola kopija u usporedbi sa svojevremenom uspješnicom Call of Duty: Black Ops 2. Prije nego što počnete likovati kako CoD konačno propada, bacite pogled i na Battlefield 4 koji je u usporedbi sa čuvenom trojkom prodao 69 posto manje kopija. Konačni natjecatelj u dubokom ronjenju je novi Assassin's Creed 4 koji je u komparaciji sa trojkom prodao 60% manje kopija.

 

 

Ne znam stvarno...ovaj vojnik sa BF 4 covera je pljunuti Ciganović :D
 

 

 

Prva stvar koja nam je pala na pamet kao potencijalni razlog ovako stelarne prodaje je apsolutno ista koju su spomenuli MCVUK-ovci, a to je dolazak nove generacije konzola. Ljudi, naime, sakupljaju novac za PS4 i Xbox One, što je vrlo vjerojatno uzrokovalo podbacivanje u prodaji igara trenutne generacije. Nadamo se.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije