http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STRAVA I UŽAS

PS4 i njegove dječje bolesti zabezeknule IGN

ps4
Datum objave:
14.11.2013 14:49
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Problemi sa prvom isporukom čuvene konzole stigle su do masovnih medija, te su očekivano - uzrokovale poplavu komentara

Otprilike sve na svijetu ima neki oblik "dječje bolesti", pa tako i konzole. Sonyev Playstation 4, primjerice, ima problema sa HDMI portom. Tako barem kažu nezadovoljni dobitnici promotivnih konzola diljem Sjedinjenih Država. Međutim, prije nego što precvikate kartu za hate train, napomenimo kako se radi o uređajima iz promocije za koje još nije niti riješena konkretna podrška. Dobro, SKORO nije riješena. Službena Playstation podrška u SAD-u dobila je nekoliko poziva od različitih korisnika, uključujući i uredništvo popularnog IGN-a koji prigovaraju na gore spomenuti problem sa video izlazom.

 

 

NIŠTA NE VALJA!
 

 

Naravno, svaki od spomenutih uređaja biti će zamjenjen jer konzola dolazi sa godinu dana garancije. Plus, do neke je mjere normalno očekivati kako poneka konzola nakon izlaska ne radi. Problem je, doduše, kada upravo takva konzola na kraju završi u rukama medijskih divova. Onda, dragi čitatelji, nastaju problemi. Pogotovo kada mediji kojima prevladavaju američki sajtovi dobiju priliku okomiti se na proizvod koji je, zamislite, konkurencija nadolazećem američkom Xboneu. Ne želimo zauzimati strane, ali nekako nam se čini da tri potrgana Playstationa ne znače da konzola propada. Sonyeva generalna poruka je "pričekajte do petka kada konzola izađe". Kako će korisnici na to reagirati, saznati ćemo uskoro.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije