http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAUGHTY DOG OBJAVIO

Stiže novi Uncharted

uncharted 3
Datum objave:
15.11.2013 13:17
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Dolazi nam Next Gen nastavak čuvene akcijske avanture!

Neki dan smo spomenuli kako startni popis igara za PlayStation 4 nije konačan. Pa, bili smo u pravu. Naughty Dog je jučer navečer službeno potvrdio rad na novom Unchartedu koji je ovog puta namjenjen upravo novoizašloj Sonyevoj konzoli. Zanimljiva stvar vezana uz ovaj donekle tajnoviti trailer je manjak Drakea. Hoće li ovaj serijal krenuti u novom smijeru sa novim protagonistom? Saznati ćemo uskoro!

 

 

 

Uncharted je popularni Naughty Dogov akcijski PlayStation serijal u kojemu u maniri najpopularnijih Indiana Jones filmova vodite karizmatičnog protagonistu koji uglavnom putuje i nalazi strahovito misteriozna blaga. 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije