http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KONFIGURACIJA IZ SNOVA

Kada vidite ovaj PC, pasti ćete sa stolca

PC Gamer PC
Datum objave:
19.11.2013 12:30
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte kako se radi PC sa besmisleno puno grafičke snage

Ne smatramo se pretjeranim entuzijastima što se hardvera tiče. Prema našem skromnom iskustvu, ako radi u više od 30 FPS-a, mi smo sretni. PC Gamer, izgleda, očito nije. Njhova nova testna konfiguracija koju planiraju koristiti za, pazite, recenziranje igara, ima toliko jak hardver da nam nije jasno koja je njena svrha. U slučaju da vam nije do kraja jasno o čemu govorimo, ovaj PC u sebi ima četiri GTX Titana. ČETIRI.

 

 

 

 

Demnostracija moći ovog PC računala je nova ARMA 3 koja se vrti u zavidnom boju sličica po sekundi...u 1440 rezoluciji. Ekipa iz PC Gamera tvrdi kako će tijekom idućih nekoliko tjedana isprobavati igre u 4k i 5k rezolucijama. Romantično, nema što.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije