http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

manje ram-a

Smanjeni zahtjevi za PC verziju novog Call of Dutyja

cod_g
Datum objave:
20.11.2013 11:54
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Mnoge je nemalo i neugodno iznenadila činjenica da 'Ghosts' trži minimalno 6 GB RAM memorije, no to je sada novim patchom smanjeno na prihvatljivijih 4 GB

Call of Duty: Ghosts se na tržištu pojavio nedavno i prikupio relativno solidne ocjene koje su ipak redom manje od nekoliko proteklih nastavaka. Bilo kako bilo, igra još uvijek koristi žešće modificiranu verziju prastarog enginea koji je dodatno unaprijeđen za potrebe next-gen hardvera. Nažalost, zbog ne baš najbolje optimizacije, igra je na PC platformi zahtijevala čak 6GB RAM memorije za normalno funkcioniranje.

 

To je, jasno, izazvalo negativne reakcije brojnih igrača i onih sa slabijim konfiguracijama. Na sreću, Infinity Ward je sada objavio novi patch koji 'teži' 400MB i koji zahtjeve u pogledu RAM memorije smanjuje na mnogo prihvatljivijih 4GB.

 

Patch je zasad dostupan samo za PC platformu, a kroz nekoliko dana bi trebao postati dostupan i na PS3 te Xbox 360 platformama.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije