http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MOBILNI GAMING

Logitech želi svaki iPhone 5 pretvoriti u igraću konzolu

Logitech-PowerShell-kontroler
Datum objave:
21.11.2013 11:25
Autor: Boris Radošević
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Veliki proizvođač predstavio je dodatak koji su mnogi mobilni gameri čekali

Danas je Logitech predstavio svoj najnoviji proizvod – Logitech PowerShell kontroler s ugrađenom baterijom namijenjen igranju na iPhone 5s, iPhone 5 i iPod touch uređajima s iOS 7 operativnim sustavom.

Korištenje gadgeta je izuzetno jednostavno – iPhone ili iPod touch potrebno je umetnuti u kontroler na isti način kao što na mobilnom uređaju postavljate zaštitnu masku. Sve analogne tipke na Logitech PowerShell kontroleru su nadohvat ruke i pružaju prepoznatljivo iskustvo igranja na konzolama.

 

 

 

 

 

Kad mobilni uređaj postavite u kontroler možete vidjeti cijeli zaslon za vrijeme igranja i tako stvoriti maksimalan doživljaj igranja. Zahvaljujući ugodnom obliku kontrolera igranje odsada može trajati puno duže. Ovaj prijenosni kontroler lako stane u džep ili torbu pa ga stoga možete koristiti za igranje u svakom trenutku na svom mobilnom uređaju.

 

“Osmislili smo kontroler za istinsko iskustvo igranja na iOS 7 mobilnim uređaja”, rekao je Ehtisham Rabbani, generalni menadžer Logitech gaming poslovanja. “Naše istraživanje je pokazalo da 87 % iPhone i iPod touch korisnika igra igre na svojim uređajima te smo zaključili da je sada pravo vrijeme da predstavimo jedan revolucionarni uređaj za novu dimenziju mobilnog igranja.” 

 

Dok se iPhone ili iPod touch nalazi u kontroleru dostupne su sve tipke za uključivanje i isključivanje telefona, kameru, zvuk, slušalice i punjač. Kontroler ima 1500 mAh bateriju koja povećava kapacitet baterije iPhone 5s, iPhone 5 ili iPod touch uređaja, a obje baterije moguće je napuniti istodobno bez potrebe vađenja telefona iz kontrolera. .

Kontroler je kompatibilan s dugačkom listom popularnih igara koje koriste nove mogućnosti iOS 7 operativnog sustava, uključujući Bastion, Fast & Furious 6, MetalStorm Aces, Galaxy On ​​Fire 2 HD i Nitro, te s ostalim igrama dostupnim za kupnju na Apple App Storeu.

Logitech PowerShell kontroler s baterijom će od danas biti dostupan za online prednarudžbe po preporučenoj cijeni od 99.99 EUR putem Apple Storea. Proizvod se očekuje kod ostalih svjetskih distributera tijekom prosinca.

 

 

Izvor: Gadgeterija

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije