http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Battlefield 4 vs Call of Duty: Ghosts

CoD vs BF4
Datum objave:
22.11.2013 14:19
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Tko je pobjedio u velikom sučeljavanju super-pucačina? Saznajte u ovotjednoj Gamereport video recenziji

Mi u Gamereportu već neko vrijeme razmišljamo o usporednoj recenziji svih usporednih recenzija. Problem je bio kako napraviti komparaciju igara koje u principu dijele samo zajednički žanr. Zahvaljujći puno rada i pomoći mnogih kolega, donosimo vam konačnu usporedbu FPS-ova nove generacije. I za ovu priliku iz skladišta smo (dijelom zato jer ste vi to tražili) vratili ocjene!

 

Kako bismo zasladili priču, tu je i nova infomark.hr nagradnjača u kojoj možete osvojiti PC verziju Battlefielda 4. Nagradno pitanje ovog puta je "Zbog čega DICE u novi Battlefield 4 nije stavio više pasa i mačaka?". Svoje odgovore i email adrese šaljite nam u komentarima, a mi ćemo ih pomno pročitati, te 2. 12. objaviti pobjednika. Do tada uživajte u recenziji i SRETNO!

 

Za pravila nagradnjače kliknite ovdje.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije