http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

planulo milijun primjerka

Zalihe novog Xboxa rasprodane u roku od 24 sata

will-the-xbox-one-be-a-hit
Datum objave:
25.11.2013 11:30
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Baš kao i PlayStation 4, Xbox One naišao je na izvrstan odaziv igrača te su njegove zalihe nestale s polica trgovina nakon sam jednog dana u prodaji

Unatoč svim problemima kroz koje je Microsoft prošao s novom konzolom nakon njena predstavljanja, Xbox One sada je, čini se, na prilično zdravim nogama. Konzola prima ocjene gotovo identične onima kojima se može pohvaliti PlayStation 4, a reći će neki, zasad ima i bolju ponudu igara, koja je, da se razumijemo, na obje fronte vrlo siromašna.

 

Prošloga tjedna konzola je lansirana na ukupno 13 svjetskih tržišta i odmah je prodana u milijun primjeraka, baš kao i PlayStation 4 koji je pak objavljen na većini teritorija kugle zemaljske, prenosi Eurogamer.  

 

Microsoft i Sony do kraja ove godine na tržište žele ispostaviti barem pet milijuna konzola, a Sony očekuje da će do 31. prosinca ubilježiti rezultat od tri milijuna prodanih PlayStationa 4. Microsoft još nije objavio svoja očekivanja.

 

Ukupno najprodavanija next-gen ekskluziva zasad je, sasvim očekivano, Forza 5.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije