http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ne i specifikacije

Prikazan prvi prototip Steam 'mašine'

steam_machines
Datum objave:
27.11.2013 12:59
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jedan proizvođač laptopa i stolnih računala razotkrio je svoju viziju Steam Machines linije

Prije nekoliko mjeseci Valve je napokon i službeno najavio dolazak Steam Machines, linije osobnih računala namijenjenih za zabavu u dnevnoj sobi i temeljenih na SteamOS operativnom sustavu. Liniju će sačinjavati računala raznih proizvođača, a Valve će izdati i vlastitu verziju.

 

Prvi pogled na liniju ponudio nam je Endgadget koji je objavio fotografije prototipa na kojemu radi tvrtka 'iBuyPower'. Uređaj, kao što možete vidjeti, pomalo podsjeća na PlayStation 4.

 

 

Nažalost, iBuyPower zasad odbija objaviti hardverske specifikacije, no, garantiraju da će svi naslovi dostupni na Steamu ići u konstantnih 60 sličica u sekundi pri razlučivosti od 1080p.

 

Inače, ovo je tek jedan od dva modela od spomenute tvrtke – jedan se razvija pod kodnim imenom 'Gordon', a drugi 'Freeman'. I ne, ovo nije još jedna od ultra-misterioznih potvrda o razvoju Half-Lifea 3.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije