http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NACIONALNI PONOS U PITANJU!

Na svjetskom prvenstvu u Worms Armageddonu natječu se - Hrvati

Worms
Datum objave:
27.11.2013 15:09
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Worms Armaggedon igra je koja zaista spada u klasike, a kako bi se dokazalo da su Hrvati najbolji u njoj - dvojica predstavnika Lijepe Naše odlučila su prihvatiti izazov

Svatko može reći kako igra online igre. Svatko može reći kako je čuo za masivne multiplayere i kako se oko tog biznisa vrti opasno puno novca. Međutim, treba ponekad biti frajer, stisnut' zube i okušati se s najboljima u svijetu u Worms Armageddonu. Da, onoj staroj igri iz 1999. Uglavnom, kako stvari stoje, na CWT-u, odnosno Crespo World Touru, odnosno svjetskom prvenstvu u Wormsima sudjeluju ni manje ni više nego dvojica Hrvata.

 

 

 

Zoran Crnković Zoky i njegov ratni kolega pod nickom Tade spadaju među 32 najbolja igrača Worms Armageddona na svijetu i trenutno se bore za prestižno mjesto najboljeg ratnog crva na planeti. Ako želite pratiti njihovu borbu za nacionalni ponos, slavu i eksplozivnu ovcu, obavezno bacite pogled na CWT-ove službene stranice i dobrim starim hrvatskim sportskim duhom, ponekom bakljadom te sumljivim obilježjima upriličite jedan od najvećih malih turnira u posljednje vrijeme.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije