http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IMA I TOGA

Napravio mod za Skyrim i dobio posao u Bungieju

Elder Scrolls Skyrim
Datum objave:
02.12.2013 11:21
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Snovi se, kako stvari stoje, mogu ostvariti samo ako se potrudite

Alexander Velicky naizgled je prosječni tinejdžer koji je svog oca uspio uvjeriti da ga ne šalje na fakultet. Umjesto toga posvetio se razvoju moda za Skyrim kako bi mu poslužio za dobivanje posla u gaming industriji. Prije nekoliko mjeseci dovršio je mod pod imenom 'Falskaar' i izrazio želju da radi za Bethesdu, kuću koja stoji iza The Elder Scrolls franšize.

 

Oni mu, međutim, posao nisu ponudili. Velicky je stoga poslao molbe na adrese brojnih razvojnih studija i na kraju ga je angažirati odlučio, ni manje, ni više, nego – Bungie. Da, studio zaslužan za Halo i studio koji trenutno radi na next-gen FPS-u 'Destiny'.

 

'Mislio sam da će me i Bungie ignorirati, ali nije, i pogledajte kamo me to dovelo. Radi se o nevjerojatnoj tvrtci i nevjerojatnom razvojnom teamu. Vrlo sam sretan što su mi odlučili dati priliku. Nikad se nemojte bojati probati!', ispisao je Velicky na Bethesdinom forumu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije