http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POPUSTI, REKLO BI SE

Steam je proteklog vikenda zabilježio preko sedam milijuna korisnika

Steam Logo
Datum objave:
03.12.2013 15:16
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Steam je ovog vikenda, čini se, probijao rekorde

Skoro svaki vlasnik PC računala zna da je Steam Meka za PC igre. Ovog vikenda, čini se, dotični Valveov servis za online skidanje i igranje postigao je novi rekord. Naime, nadmašen je dosadašnji najveći broj logiranih korisnika u jednom trenu. Zahvaljujući epskim popustima, šoping vikendu u kojemu Amerikanci troše epske količine novca na jeftiniju robu, broj simultanih PC kupaca nadmašio je prošlogodišnjih šest milijuna.

 

 

 

Novi broj s kojim će se Steam morati nadmetati iduće godine je 7.190.425 korisnika odjednom. Čini se kako je crni petak (dan nakon Thanksgivinga) pomogao ovoj pozamašnoj brojci. Međutim, mi i dalje smatramo kako su glavnu riječ vodili popusti i do 75%.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije