http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

sony zadovoljan

PlayStation 4 planuo u više od dva milijuna primjeraka!

ps4_2
Datum objave:
04.12.2013 07:50
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sony zadovoljno trlja dlanove jer njegova je next-gen konzola dosad diljem svijeta prodana u više od dva milijuna primjeraka

Japanski gigant još je prije izlaska nove konzole objavio da do kraja godina očekuju da će se PlayStation 4 prodati u više od tri milijuna primjeraka. S obzirom na tempo kojim prodaja zasad ide, takav je scenarij sve izvjesniji. Naime, dosad je prodan 2.1 milijun konzola. 

 

Podsjećamo, PlayStation 4 prvo je lansiran u SAD-u i to 15. studenog gdje je u roku 24 sata planulo milijun primjeraka. Krajem studenog konzola je stigla i u Europu i Australiju, a zasad je dostupna u 32 zemlje svijeta. Krajem siječnja očekujemo je i u Hrvatskoj.

 

Naravno, Sony je objavio i podužu zahvalu 'obožavateljima bez kojih bi taj uspjeh bio nemoguć', a kroz nekoliko dana očekujemo i Microsoftove brojke. Tek toliko, zbog tradicije, da se zna čiji je tata jači, veći i dlakaviji.

 

U međuvremenu, mi još uvijek čekamo da se slegne prašina, da vidimo koji je postotak neispravnih konzola i da se on smanji te ono najbitnije – da stignu prvi pravi next-gen naslovi.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije