http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RANIJE NEGO ŠTO SMO MISLILI

DriveClub na PlayStationu 4 već u veljači

DriveClub
Datum objave:
05.12.2013 07:50
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Drive Club ćemo moći zaigrati prije nego što smo mislili
Kao što vjerojatno znate, iznimno aktraktivna vozačka simulacija DriveClub naišla je na odjavu izlaska neposredno prije izlaska nove generacije PlayStation konzole. Sa vrlo obeshrabrujućim "2014" datumom, činilo se kako ovu utrku nećemo igrati još dosta dugo vremena.

 

 

 

 


Međutim, zahvaljujući objavi na japanskom PlayStation rasporedu izlaska pronašla se objava koja će fanovima automobila donjeti osmjeh na lica. DriveClub, prema informacijama koje je objavio DualShockers, izlazi prije nego što smo mislili. Službeni datum izlaska je, naime, 22. veljače 2014. Ako se ne radi o nekoj vrsti greške u sustavu ili pogrešnom unosu, mislim da je ovo najbliže službenoj potvrdi koliko može biti. Što je zapravo ekstra super, s obzirom da konzola ionako kod nas dolazi tamo krajem prvog mjeseca.

 

 

 

SOON

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije