http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BEDOVI

Kupio Xbox One, no umjesto konzole dobio je samo fotografiju

Peter Clatworthy
Datum objave:
06.12.2013 14:50
Autor: Boris Radošević
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Britanski tinejdžer prilično se iznenadio kada mu je na kućnu adresu stigao paket s ebaya. Umjesto igraće konzole Xbox One, koju je usput rečeno platio 735 dolara, dobio je isprintanu fotografiju iste

Devetnaestogodišnjak je bio oduševljen kada je u ponudi ebaya vidio Xbox One u verziji Day One po cijeni od 735 dolara. Uobičajeno, ova verzija konzole prodaje se za minimalno 800 dolara tako da mladi Britanac nije dugo čekao i iskoristio je povoljnu ponudu.

 


Priča ovdje postaje još bizarnija. Naime, u opisu proizvoda koji je Peter Clatworthy kupio stoji jasno naznačeno da se radi o fotografiji, no s obzirom da je ponuda smještena u kategoriji igraćih konzola mladić ju je svejedno odlučio iskoristiti.

 

 

 

 

 

Kako bilo, izvucimo poruku iz cijele priče – dobro čitajte opise proizvoda artikala koje naručujete preko ebaya.

 

Izvor: Gadgeterija

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije