http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'definitivno izdanje'

Tomb Raider dolazi i na next-gen

tr
Datum objave:
10.12.2013 07:13
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Square Enix je objavio da najnoviji dio slavne franšize dolazi i na next-gen platforme uz hrpu dodatnih sadržaja pa i Larin facelifting

Početkom ove godine mogli smo zaigrati jako dobar reboot Tomb Raider franšize koju je Square Enix, unatoč pozamašnom komercijalnom uspjehu, proglasio razočaranjem. No, igrači su bili zadovoljni pa ne iznenađuje što Crystal Dynamics trenutno radi na portanju igre na PlayStation 4 i Xbox One.

 

Igra će se pod punim nazivom 'Tomb Raider: Definitive Edition' na tržištu pojaviti već u siječnu sljedeće godine. Osim grafički unaprijeđene igre, ovo će izdanje sadržavati The Tomb of the Lost Adventurer DLC, sve multiplayer add-on-ove tj. osam mapa, šest oružja i četiri lika. Biti će tu i šest oblekica za Laru, digitalne kopije stripa iz radionice Dark Comicsa, dokumentarac i još svašta nešto.

 

Eh i da – Lara će doživjeti blagi facelifting, kako bi izgledala nešto sličnije glumici koja joj je posudila glas - Camilli Luddington.

 

Square je povodom ove objave u divljinu pustio i novi trailer pa možete i sami vidjeti kako će izgledati novo izdanje Larinih prvih avantura:

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije