http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

microsoft trlja dlanove

Planulo dva milijuna Xbox One konzola!

xbox_one_hero
Datum objave:
12.12.2013 07:01
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon što je nedavno Sony objavio da je prodao dva milijuna PlayStation 4 konzola, isto se dogodilo i Microsoftu s njihovom next-gen konzolom

Čini se da lavina negativnosti koje je prethodila lansiranju Xbox One konzole nije zaustavila njen komercijalni uspjeh. Sigurno se svi sjećate kontroverzi koje su doslovno eruptirale još tamo u svibnju kada je konzola predstavljena.

 

Microsoft je kasnije pokušao umanjiti štetu promjenom brojnih spornih odluka, ali i rekonstrukcijom teama koji stoji iza Xbox One konzole. U tome su, očito, djelomično i uspjeli. Baš kao i PlayStation 4, Xbox One u samo 18 dana došao je do brojke od dva milijuna prodanih primjeraka. 

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije