http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KOJA PILA ČOEČE

Playtoy Igra Dana: Turbo Racing 3

Turbo Racing 3
Datum objave:
12.12.2013 13:04
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pripremite se za jurnjavu ulicama ŠANGAJA!

Driftanje, jurnjava, benzin, žene, adrenalin - sve ovo može biti vaše ako sjednete za virtualni volan jedne od pila i pokažete kako se drifta, juri, tankira benzin, ženi i adrenalinuje. Turbo Racing 3 jednostavna je i lijepa web utka koju može pokrenuti i zaigrati apsolutno svatko. Hoće li stići prvi na cilj, to je drugo pitanje, no zaboravimo to na trenutak.

 

U Turbo Racingu 3 najurujete se ulicama Šangaja, što prevedeno u igrine termine znači hrpa kričastih boja, neonskih natpisa i cool stvari poput automobila za koje će vaš četverogodišnjak reči da su malo dječje pobojani. Međutim, vjerovali ili ne, igra je jako igriva i zabavna, što zbog jednostavne sheme kontrola, što zbog spomenute pristupačnosti. Stoga predlažemo da joj date par minuta i odigrate ju na našem i vašem playtoyu.

 

 

Ime: Turbo Racing 3: Shangai
Žanr: Utrka
Developer: Silent Bay
Komande: tipkovnica
Vrijeme igranja:
5 minuta

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije