http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Gran Turismo 6

gran turismo 6
Datum objave:
13.12.2013 12:11
Autor: Gamereport
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte video recenziju jedne od najiščekivanijih vožnji godine!

Svi, ali baš svi igrači barem su se jedan put pogledali u ogledalo i rekli - baš bi danas mogao zaigrati vozačku simulaciju i biti apsolutno najbolji vozač ikad. Novi Gran Turismo 6, jedan od najboljih vozačkih simova na svijetu, vjerojatno će povećati broj takvih situacija. Zahvaljujući novom engineu, ogromnom popisu automobila i igrivosti koju malo što može nadmašiti, ovaj pretendent za najbolji auto-sim 2013. zaista donosi mnogo toga za stol. Pitanje je, dolazi li serijal do zasićenja? Kako bismo otkrili odgovor na ovo pitanje, kao i mnoga druga, uposlili smo tim stručnjaka, te čak otišli toliko daleko da smo samo za ovu recenziju nabavili spikera za čitanje teksta. U svakom slučaju, uživajte!

 

 

 

 

PLUS:
-Pažnja prema detaljima
-Fantastičan i fleksibilni multiplayer
-Izazovni mod karijere
-Velik broj licenciranih vozila

MINUS:
-Grindfest
-Mikrotransakcije
-Siromašniji arcade mod
-"Crni" interijeri kod nekih automobila

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije