http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OD TVORACA AMNEZIJE

Soma je ZF horor koji će vam zalediti krv u žilama

soma
Datum objave:
13.12.2013 13:53
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Gamereport već neko vrijeme prikrajkom oka prati Frictionalovu Somu, ZF naslov koji bi mogao postati kultni hit. Njegovi autori su jučer odlučili prikazati kako igrini interijeri izgledaju u pokretu

Nedavno izašli video sa lokacijama iz nadolazeće horor igre Soma dao nam je nadu u već pomalo monoton žanr. Zahvaljujući osjećaju izolacije, fantastičnoj glazbi i pametno postavljenom osvjeljenju, novi naslov autora čuvene Amnezije čini se kao nešto što bi definitivno trebali pratiti.

 

 

 

U slučaju da niste znali, Soma je najavljen za 2015. i to za PC i PS4 platforme. Ovaj naslov veliku količinu inspiracije definitivno nalazi u radovima H.R. Gigera, kao i velikoj većini Alien filmova. Iskreno, ne prigovaramo. Kao što možete vidjeti iz originalnog igrinog trailera, ovo bi stvarno moglo biti dobro.

 

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije