http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BESPLATNOST

PlayStation Plus najavio igre za siječanj

dmc_2
Datum objave:
17.12.2013 12:37
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte što ćete igrati početkom iduće godine...ako, naravno, imate PlayStation Plus

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) prije par dana je najavio siječanjsku kolekciju za članove PS Plusa, uključujući Don’t Starve za PS4, DmC: Devil May Cry™ i Borderlands™ 2 za PS3 te Soul Sacrifice™ i BlazBlue Continuum Shift Extended za PS Vita. Novi sadržaji za PS3 i PS Vita bit će dostupni od 24. prosinca, a za PS4 stižu 8. siječnja.

 

 

 

PS Plus svojim članovima svakog mjeseca omogućava pristup najbolje rangiranim naslovima*, a ako već jeste član PS Plusa, vaše članstvo automatski vrijedi za sustave PS4, PS3 i PS Vita. Zato, sve što trebate jest uključiti se i početi igrati! Članstvo u PS Plusu obvezno je za igranje online naslova za više igrača. Članarina za PS Plus iznosi 39,99 GBP/49,99 EUR za 12 mjeseci, 11,99 GBP/14,99 EUR za tri mjeseca ili 5,49 GBP/6,99 EUR za jedan mjesec.

 

 

Glitch Mob <3
 

 

Sve odabrane igre imaju ocjenu više od 70 na Metacriticu.


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije