http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRAZNICI I TO

EA snizio cijene svih svojih iOS igara

EA
Datum objave:
18.12.2013 14:02
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Electronic Arts pripremio je mobilnu ponudu kojoj, izgleda, nitko ne bi smio odoljeti

Zahvaljujući sve bližim i bližim blagdanima, EA je uhvatio priliku, te učinio malu uslugu svima koji bacaju oko na njihove igre na iOS App Storeu. Naime, svi njihovi naslovi još nekoliko dana proći će kroz čitavu gomilu sniženja. Tako ćete NFS: Hot Pursuit, Dead Space i Burnout Crash moći kupiti za 99 centi.

 

 

 

Makar se ne smatramo najzagriženijim fanovima Electronic Artsove mobilne ponude, drago nam je vidjeti da proizvođač ovako snizi cijenu apsolutno svega što prodaje. Za više informacija i kompletan popis pojeftinjenih igara svratite do app storea i u pretragu ukucajte Electronic Arts. Sretan šoping!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije