http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

blagdanski poklon

Novi screenshotovi za Dragon Age: Inquisition

dai
Datum objave:
23.12.2013 09:40
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
BioWare je objavio tri nova screenshota iz nadolazeće igre smještene u Dragon Age franšizu

Još je dugi razvojni proces pred nadolazećim Dragon Ageom, no to ipak nije spriječilo BioWare da za blagdan sve obožavatelje počasti s tri nova screenshota koji pak prikazuju nekoliko lokacija unutar igre;

 

 

Njih će pak navodno u Inquisitionu biti pregršt što i ne iznenađuje previše s obzirom na kritike koje su upućene Dragon Ageu II i siromaštvu njegovih lokacija.

 

Što se pak trenutnog stadija igre tiče, ona je još u pre-alphi. U prijevodu to znači da je BioWare dosad dovršio glavnu radnju koju je moguće odigrati od početka do kraja, a svi aspekti gameplaya funkcioniraju zajedno.

 

Ukoliko vas zanima kako to sve zasad izgleda u pokretu, pogledajte priloženi video:

 

 

Treć igra u Dragon Age franšizi na tržištu bi se trebala pojaviti u trećem kvartalu sljedeće godine i to na PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One konzolama.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije