http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

i oni imaju sniženja

I Humble Bundle u blagdanskom raspoloženju

Humble Bundle Logo
Datum objave:
02.01.2014 07:06
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ne dijeli samo Valve igre po nevjerojatnim popustima na Steamu, The Humble Bundle možda nema toliko ataraktivnu ponudu, ali zato sva sredstva idu u humanitarne svrhe

Ukoliko već niste do kraja ispeglali karticu kupujući na blagdanskom sniženjima na Steamu, to možete sada učiniti i na The Humble Bundleu, online trgovini koja je poznata po tome da igrač odlučuje hoće li njegov novac ići razvojnom studiju zaslužnom za igru, Humble Bundleu ili u humanitarne svrhe.

 

Paketi na Humble Bundleu izmjenjuju se na tjednoj i mjesečnoj razini s povremenim velikim paketima poput onoga od THQ-a ili EA. Ovoga puta organiziraju pak najveća sniženja na kojima se primjerice Gone Home može dobiti za tek 6.80$, Europa Universalis IV za 20$, Don't Starve za 4.99$, Legend of Grimrock za 3.75$m Red Faction kolekciju za samo 12$ te FTL za 5$.

 

Ostatak zaista bogate ponude potražite na The Humble Bundle.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije