http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MASIVNI MULTIPLAYER

Elder Scrolls Online nadmašio budžet od 200 milijuna dolara

The Elder Scrolls Online
Datum objave:
02.01.2014 11:26
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Veliki i vrlo ambiciozni projekt koji će čuvene Elder Scrollse dovesti u online multiplayer format postaje sve skuplji i skuplji

Masivni multiplayeri u posljednje vrijeme i nisu baš na vrhu popularnosti. Ovome svjedoče mnogobrojni visokobudžetni naslovi poput The Old Republica koji se nisu baš dobro proveli među gamerima željnima alternative World of Warcraftu i sličnim mastodontima žanra. Elder Scrolls Online igra je koja je trenutno u beta fazi testiranja i kupi strahovitu količinu lošeg publiciteta zbog mnogobrojnih slabih dizajnerskih odluka. Međutim, to ih ne zaustavlja u razvoju. Štoviše, prema posljednjim vijestima sa igameresponsibly, izvor blizak razvojnom timu tvrdi kako je igrin budžet trenutno nadmašio 200 milijuna dolara.

 

 

 

Ovo, iskreno, objašnjava zbog čega Bethesda igri planira prikrpati nepopularnu mjesečnu pretplatu. Ukoliko Elder Scrolls Online ne postigne željeni uspjeh, ovo bi (ako su gore navedene brojke istinite) mogao biti financijski udar od kojeg se Bethesda neće tako lako oporaviti.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije