http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HVALA BOGU DA NISU

Microsoft je Xbox One planirao izdati bez optike

microsoft-xbox-one-4843_1
Datum objave:
02.01.2014 13:54
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Microsoftova nova konzola u jednom je scenariju trebala ostati bez Blu Ray čitača

Zamislite život bez opterećenja DVD-a, Blu Raya i CD-a. Zamislili ste? Ok, onda imate nešto zajedničko s Microsoftom koji je na pred-prošlogodišnjem E3-u kontemplirao o kompletnoj eliminaciji DVD/Blu Ray pogona iz nove generacije Xbox konzola. Sudeći prema izvorima iz Microsofta, konzola je dotične trebala zamijeniti solid state driveom odnosno SSD-om koji bi omogućio dramatično brže učitavanje i pokretanje igara. Zahvaljujući korisnicima koji su se ovome svesrdno protivili, danas gledamo Xbox One koji koristi Blu Ray pogon.

 

 

Kak' će ovo biti dobro...

 

Velika vjerojatnost je kako je dotična ideja išla ruku pod ruku sa bizarnom 24-sata-si-spojen-na-net-ili-ti-ne-radi-konzola politikom koju je MS planirao podvaliti zajedno sa Xboxom One. Na naše sveopće oduševljenje, niti jedan od gore navedenih planova nije sproveden, a Xbox One čeka svijetla budućnost. Pogotovo ako sve ekskluzive koje su obećaju obore gamere s nogu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije