http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

XBOX, POKLOPI UŠI

Xbox One vam brani pobjedu u Need for Speedu

need-for-speed-rivals
Datum objave:
03.01.2014 14:55
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Interakcija Need for Speeda i revolucionarne Kinect tehnologije najbolja je stvar ikad...NOT

Gamelifeov Ryan Rigney nedavno je objavio kratku kolumnu o interakciji Xbox Onea i njegovog nastojanja završavanja Need for Speed Rivalsa bez bacanja kontrolera u zid. Naime, uspostavilo se kako njegova konzola voli slušati sve što se dešava. SVE. Toliko da je puno puta bez razloga znala podignuti mapu posred utrke i time uzrokovati nemili sudar jurećeg vozila i obližnjeg kokošinjca.

 

 

 

Nakon nekoliko sati igranja, kao počinitelj zločina ispostavio se novi Kinect koji je svaki žamor pretvarao u zvučne komande. Da stvar bude još idealnija, glasovne komande je u ovoj igri nemoguće isključiti. Super, zar ne?

 

Kako biste dobili detaljni uvid u to koliko je dobro Kinect normal težinu pretvorio u irritating, bacite pogled na originalni članak.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije