http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

želite li im pomoći?

Gameri rade na implementaciji Morrowinda u Skyrim!

Elder Scrolls Skyrim
Datum objave:
06.01.2014 06:33
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Više od 70-ak volontera zasad marljivo radi na prenošenju Morrowinda u Skyrim, no posao još nije ni blizu kraja i pri njegovom završetku trebaju i vašu pomoć!

TES III: Morrowind po mnogima je još i danas najbolji dio legendarne franšize. Njegov nastavak – Oblivion – nikad nije dostigao kultni status, no Skyrim je, čini se, franšizu vratio na put stare slave. Iako se po njegovom izlasku počelo šuškati da će se Bethesda sama pobrinuti da se u Skyrim u obliku DLC-a prenesu teritoriji iz Morrowinda, to se neće dogoditi.

 

Bethesda je prošle godine objavila da prestaje razvoj dodatnih sadržaja i baca se na novi projekt – najvjerojatnije novi Fallout.

 

Bilo kako bilo, stvar su još prije dvije godine u ruke odlučili preuzeti sami gameri koji mukotrpno rade na prijenosu Morrowinda u engine Skyrima. Unatoč tomu što na projektu trenutno radi nekoliko desetaka ljudi, dobro im im došla i vaša pomoć koju im možete ponuditi ovdje. Traže čak i ljude bez posebnih znanja, za poslove 'koje može obavljati svatko'.

 

Kako pak projekt zasad izgleda, vidjeti možete u priloženom videu:

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije